Ud over det vi leverer – som kan ses under “Vores Priser” – skal der også tænkes andre ting ind i en begravelse. Nedenfor vil vi beskrive disse og også forsøge at sige lidt om priserne.

mindst 25% rabat på alle gravsten

Du kan få denne rabat, fordi vi ikke tager bedemandens sædvanlige 15% til os selv, og også fordi FolkeBegravelse bruger små lokale stenhuggere i stedet for de store landsdækkende, som er dyrere.
     Bedemænd modtager let 1.000 Kr. i kommision på en helt almindelig lille plænesten for at henvise deres kunder til en stenhugger. Endda ofte uden at have et udlæg. Vi synes ikke, at det er fair, at kunder på den måde indirekte skal betale ekstra for gravsten

Prisen på gravsten er i øvrigt meget forskellig, og afhænger af stenens størrelse, og hvor meget den skal forarbejdes osv., men du vil altid få et fast tilbud, så du kender den nøjagtige pris.

(Normalt er gravstenen en stor post på regningen. Det skyldes blandt andet, at stenene er dyre at udvinde, at transportere og at værktøjet som bruges til bearbejdningen er kostbart).

Kisten pyntes med blomster i langt de fleste tilfælde. For det meste fylder pyntningen halvdelen af kisten. Prisen på sådan en er ca. 1.500 Kr. Hele kisten kan selvfølgelig også dækkes, eller der kan være en mindre dekoration midt på kisten.

Hvis du vil have lidt ispiration til valg af kistepynt, kan du se her. Vi skal nok få lavet noget, som ligner.

Der kan også leveres forskellige dekorationer, som ligger på gulvet foran eller omkring kisten. Det vil vi gerne vise dig og sige mere om, når vi mødes.
     Kisten kan også pyntes med andre ting, f.eks. Dannebrog eller autografer – eller måske bare en enkelt rose.

Læs i øvrigt om vores “Procent-regel” her.

De store aviser:
En dobbeltspaltet annonce i en stor landsdækkende avis koster næsten altid over 2.000 Kr. Den kan selvfølgelig også være enkeltspaltet, og så reduceres prisen selvfølgelig. Nedenfor kan du se eksempler på tre store avisers dødsannoncer. Se priser og symboler/vignetter og find inspiration til, hvordan din annonce skal se ud.
Berlingeren • Politiken • Jyllandsposten

De mindre aviser:
Priserne hos lokale dagblade og alle gratisaviser er meget forskellige – men dog en del mindre end de store aviser.

 

Vi leverer gerne sangblade. F.eks. A4-format som to- eller trefløjet.
     Dog er der mange, som også selv har mulighed for at lave dem.

Trådløs højtaler
Vi stiller en trådløs højtaler til rådighed – gratis. Den giver flot lyd i selv de største krematoriesale. Bruges mest ved borgerlige handlinger, hvor der jo ikke er orgelmusik og korsang som i kirken. Let at forbinde med jeres – eller vores – telefon m.m.

Lej en musikstuderende fra Musikkonservatoriet.
Vi formidler kontakten. Vær med til at støtte de unge.

De studerendes priser er langt lavere end de færdiguddannedes, og de er kendt for at lægge hele sjælen i opførelsen.
En dygtig musiker kan gøre en stor forskel og være med til at løfte begravelsen op på et langt højere niveau.

Prisen? Måske 1.000 – 1.500 Kr. Det aftales med den studerende.

(Eller “mindesamvær”, som er et lidt finere ord for gravøl).


De penge, du sparer hos os, kan du måske bruge på at opgradere mindesamværet, og holde en reel afskedsreception for afdøde. Der er masser af muligheder: Restauranter, forenings- og beboerlokaler eller derhjemme. Eventuelt i haven. Og det er let at få leveret mad-ud-af-huset, hvis I ikke vil knokle med det selv.

KIRKEGÅRD

Vi hjælper altid gerne med at få kontakt til kirkegården og også at få oplyst, hvad priserne er. Er det nødvendigt lægger vi også gerne pengene ud.

Prisen på et gravsted varierer utrolig meget. På Københavns Vestegn kan det koste over 30.000,- Kr. for at få en kiste sat ned i en enkeltgrav i et fælles græsareal – hvis altså afdøde ikke er medlem af Folkekirken. Ude på landet kan det være tæt på gratis at få et urnegravsted, hvis man er medlem af Folkekirken.

Generelt kan man sige, at hvis kirken ejer jorden, er det altid dyrere for den, som ikke er medlem af folkekirken at blive bisat eller begravet. Når kommunen ejer kirkegården er der normalt ikke forskel på prisen og generelt kan man også sige, at jo længere væk kirkegården er fra storbyen – jo billigere er det.

KREMATORIUM

Prisen på en kremering varierer på landsplan fra lidt under 2.000 Kr. til lidt over 3.000 Kr. (Differencen skyldes, at der er forskellige kommunale tilskud).

Åben alle dage 7-22

FolkeBegravelse ApS
Tjærebyvej 230
4030 Tune
Cvr. 39547910