Ud over det vi leverer – som kan ses under “Vores Priser” – skal der også tænkes andre ting ind i en begravelse. Nedenfor vil vi beskrive disse og også forsøge at sige lidt om priserne.

10% rabat på alle gravsten


Denne rabat har kunnet forhandles hjem, fordi bedemænd normalt modtager et stort gebyr, når de henviser deres kunder til en stenhugger. Endda ofte uden at have et udlæg. Vi synes imidlertid ikke, at det er fair på den måde at gøre gravsten dyrere for forbrugeren, når det er unødvendigt, for i modsætning til f.eks. blomster og dødsannoncer, som hurtigt skal indkøbes til højtideligheden, og hvor det giver mening, at vi lægger pengene ud, kan det med gravsten sagtens vente lidt – evt. til midlerne i boet er frigivet.
     Så på den måde bliver gravstenen billigere for dig!

Prisen på gravsten er meget forskellig, og afhænger af stenens størrelse, og hvor meget den skal forarbejdes osv., men du vil altid få et fast tilbud, så du kender den nøjagtige pris.

(Normalt er gravstenen den største post på regningen. Det skyldes blandt andet, at stenene er dyre at udvinde, at transportere og at værktøjet som bruges til bearbejdningen er kostbart).

Kisten pyntes med blomster i langt de fleste tilfælde. For det meste fylder pyntningen halvdelen af kisten. Prisen på sådan en ligger mellem 1.100 Kr. og 1.500 Kr. Hele kisten kan selvfølgelig også dækkes, eller der kan være en mindre dekoration midt på kisten.
Der kan også leveres forskellige dekorationer, som ligger på gulvet foran eller omkring kisten. Det vil vi gerne vise dig og sige mere om, når vi mødes.
     Kisten kan også pyntes med andre ting, f.eks. Dannebrog eller autografer – eller måske bare en enkelt rose.

Læs i øvrigt om vores “Procent-regel” her.

De store aviser:
En dobbeltspaltet annonce i en stor landsdækkende avis koster næsten altid over 2.000 Kr. Den kan selvfølgelig også være enkeltspaltet, og så reduceres prisen selvfølgelig. Nedenfor kan du se eksempler på tre store avisers dødsannoncer. Se priser og symboler/vignetter og find inspiration til, hvordan din annonce skal se ud.
Berlingeren • Politiken • Jyllandsposten

De mindre aviser:
Priserne hos lokale dagblade og alle gratisaviser er meget forskellige – men dog en del mindre end de store aviser.

Vi leverer forskellige, flotte salmeblade eller sangblade, som er med til at højne oplevelsen ved en begravelse. Selv om der er tale om flotte farvetryk i en god papirkvalitet, er det ikke særlig dyrt.
     Der er mange forskellige skabeloner at vælge imellem. Se her.
     Vi hjælper med at designe og bestille sangbladet. Designet kan også leveres som takkekort.

Trådløs højtaler
Vi stiller en trådløs højtaler til rådighed – gratis. Den giver flot lyd i selv de største krematoriesale. Bruges mest ved borgerlige handlinger, hvor der jo ikke er orgelmusik og korsang som i kirken. Let at forbinde med jeres – eller vores – telefon m.m.

Lej en musikstuderende fra Musikkonservatoriet.
Vi formidler kontakten. Vær med til at støtte de unge.

De studerendes priser er langt lavere end de færdiguddannedes, og de er kendt for at lægge hele sjælen i opførelsen.
En dygtig musiker kan gøre en stor forskel og være med til at løfte begravelsen op på et langt højere niveau.

Prisen? Måske 1.000 – 1.500 Kr. Det aftales med den studerende.

(Eller “mindesamvær”, som er et lidt finere ord for gravøl).


De penge, du sparer hos os, kan du måske bruge på at opgradere mindesamværet, og holde en reel afskedsreception for afdøde. Der er masser af muligheder: Restauranter, forenings- og beboerlokaler eller derhjemme. Eventuelt i haven. Og det er let at få leveret mad-ud-af-huset, hvis I ikke vil knokle med det selv.

KIRKEGÅRD

Vi hjælper altid gerne med at få kontakt til kirkegården og også at få oplyst, hvad priserne er. Er det nødvendigt lægger vi også gerne pengene ud.

Prisen på et gravsted varierer utrolig meget. På Københavns Vestegn kan det koste over 30.000,- Kr. for at få en kiste sat ned i en enkeltgrav i et fælles græsareal – hvis altså afdøde ikke er medlem af Folkekirken. Ude på landet kan det være tæt på gratis at få et urnegravsted, hvis man er medlem af Folkekirken.

Generelt kan man sige, at hvis kirken ejer jorden, er det altid dyrere for den, som ikke er medlem af folkekirken at blive bisat eller begravet. Når kommunen ejer kirkegården er der normalt ikke forskel på prisen og generelt kan man også sige, at jo længere væk kirkegården er fra storbyen – jo billigere er det.

KREMATORIUM

Prisen på en kremering varierer på landsplan fra lidt under 2.000 Kr. til lidt over 3.000 Kr. (Differencen skyldes, at der er forskellige kommunale tilskud).

RYDNING OG RENGØRING
VI HJÆLPER DIG MED AT FÅ TØMT DIN EFTERLADTES HJEM
I forbindelse med det hjælper vi med rengøring, eventuelle forbedringer inden salg eller aflevering af lejebolig til udlejer gennem flyttesyn.

FÅR DU DE TILSKUD, DU ER BERETTIGET TIL I DIN NYE SITUATION
Der er flere forhold ved din økonomi, der ændrer sig, når du bliver alene, bliver pensionist med videre.
Det vil eksempelvis være din pension, forsikringer, boligstøtte og din selvangivelse og forskudsopgørelse osv.
Udover det skal der formentligt også opsiges diverse abonnementer, oprettes nye med videre.

FÅ HURTIGT STYR PÅ DIN NYE ØKONOMI
Ved at kontakte os skal du kun ringe ét sted hen, og vi fjerner hurtigt byrden fra dine skuldre.
Vi sikrer, at alt vedrørende dine økonomiske forhold og forsikringer m.v. tilpasses din nye situation. Med andre ord udfører vi alt fra de økonomiske forhold, abonnementsændringer, ansøgning om relevante tilskud, ændring af forsikringer, og hvad der ellers måtte være behov for.
Vi tilmelder faste udgifter til betalingsservice, sørger for fornuftig afdragsordning på eventuel gæld, investerer eventuel formue gennem aftale i nuværende bank, opretter en konto til daglige udgifter eller hvad der måtte være behov for.
Vi bistår også gerne med rådgivning om testamente og lignende.

Kontakt os på telefon 42404142 og se gerne vores hjemmeside www.hoxbropartner.dk

døgnåbent

© Folkebegravelse.dkPriserAndres Priser