løvens hule

Jacob Risgaard, som i 2020 er ny deltager i “Løvens Hule”, udtaler i Formiddag på Fireren. “Min allerførste tanke er: Den idé er genial” (Lyt med fra 1:08:21).

Jeg fik mulighed for at pitche idéen omkring FolkeBegravelse i P4. Det er skønt, når en serie-iværksætter kommer med sådan en udtalelse!

Læs mere

malet kiste

FolkeBegravelses hvide kister kan males i alle RAL-farver. Der er 48 timers leveringstid. En hvidlig øko-urne kan males i samme farve uden tillæg! Se RAL-kort her.

Det er nødvendigt, at vores kunder selv vælger en RAL-kode, så de er helt sikre på at få den rigtige den helt rigtige farve. Hos en farvehandler er det muligt at hente hjælp.

Læs mere

foto fra "vejs ende"

“Vejs Ende” hedder strandområdet 12 km sydøst for Køge, hvor vi fotograferede vores rustvogn. Senere blev vi opmærksomme på symbolikken i navnet!

Når folk bruger os, synes vi, at noget af det første, de skal vide er, at vi bruger en anderledes type rustvogn, så at de ikke føler sig snydt, hvis de havde forventet at få en gammeldags limousine-rustvogn.  Derfor var det vigtig for os, at bringe et billede af bilen på vores hjemmeside, som noget af det første man ser, når man besøger den.

For at tilføje lidt “wow-effekt”, valgte vi at fotografere bilen på et flot sted. Og ja: Photoshop er blevet brugt til at trække himmelen helt tæt på jorden – og få stjernerne til at spejle sig i vandpytten!

Læs mere

flotte anbefalinger

Når man mister én, man har kær, er det næsten altid en dårlig oplevelse. I FolkeBegravelse bestræber vi os altid på at give vores kunder en god oplevelse – midt i en dårlig!

Læs nogle af vores flotte anmeldelser her.

Læs mere

en julefortælling

FolkeBegravelses indehaver har skrevet en julefortælling til vores kunder. Vi vil nemlig gerne give alle, som kender til os, en julegave. Læs den her. Glædelig Jul.

Rigtig god fornøjelse med læsningen!

Læs mere

verdens flotteste?

Filtede urner er alle unikke – ligesom vi mennesker. Disse urner er måske verdens flotteste! De er lavet af uld og er rare at røre ved og smukke at se på.

Materialet er miljøvenligt, og urnerne er venlige overfor den jord, de sænkes ned i.
     Se større billede og pris her.

På uurna.dk/om-uurna skriver pigerne bag uldurnerne:

“Uurnas filtede urner er æstetiske og bæredygtige. Omsorg for naturen er en vigtig del af livet. Det gælder også ved livets afslutning. For os er bæredygtighed et overordnet princip.
     Råmaterialet til fremstilling af urner er uld, som er en fornybar og rigelig ressource, Vi benytter hovedsagelig naturfarvet, dansk uld. Til dekoration bruges uld og silke, der er farvet med miljøvenlige farvestoffer. Træ, læder og pil samt sneglehuse og sten bruges til lukninger.

     I fremstillingsprocessen bruges kun vand og sæbe. Urnerne stives let med lim, der er godkendt til begravelser.
Uld nedbrydes fuldstændigt i jorden og efterlader endda jorden beriget, fordi uld indeholder nyttige mineraler og organiske stoffer.
     Fremstilling af urnene belaster ikke miljøet.
     Vi overholder naturligvis alle standarder for grøn begravelse, og urnerne er udviklet i samråd med bedemænd og krematorier”.

Læs mere

Åben alle dage 7-22

FolkeBegravelse ApS
Tjærebyvej 230
4030 Tune
Cvr. 39547910