vores værdier

Mennesker er vigtigere end profit! Vi er empatiske, og står for fairness. Vi har en høj moral. Transparens er en hjertesag for os, og vi oplyser gerne om alt, som er relevant – bl.a. vores priser.

Vi har valgt ikke at tage procenter, når vi henviser til underleverandører!

Det er et meget almindeligt, at bedemænd modtager 15%, når der henvises til stenhuggere, blomsterhandlere, bogtrykkere m.m.  Denne praksis har vi lavet om på. Vi modtager aldrig procenter!

Vi betragter os selv som en slags rådgivere, hvis mål det er, at finde den bedste løsning for dig. Noget af det værste, som findes, er en bedemand, som forsøger at manipulere folk – som jo ofte er trætte, tyndslidte og let påvirkelige – til at købe noget, som de ikke har brug for. Sådan en politik kan vi ikke stå inde for.
     For os er mennesker vigtigere end profit.

I henhold til vores politik om åbenhed, vil vi gerne oplyse, at vi bruger Experians RKI register, hvor vi tjekker om folk er registreret som dårlige betalere. Vi lægger mange penge ud for vores kunder, og på den måde ønsker vi at minimere risikoen for tab – et tab, som jo indirekte ville blive påført vores retlinede kunder.
     Vi betjener dog meget gerne dem, som er registreret som dårlige betalere – bare vi får betaling forud!

Som et vigtigt led i vores værdipolitik er vi tranparente.

  • Vi oplyser vores kunder om alt, som er relevant for dem. Spørg os bare, hvis der er noget, du gerne vil have belyst.
  • Derfor er alle vores priser tilgængelige på vores hjemmeside. Intet er skjult, og hvis der er noget, som ikke er til at forstå, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan give en forklaring.
  • Vi kører ikke med pakkeløsninger og slagtilbud. Disse er som regel svære at gennemskue, og virkeligheden er, at priserne alligevel hurtigt løber op. Nej! Vi har faste lave priser, som er fair.

Åben alle dage 7-22

FolkeBegravelse ApS
Tjærebyvej 230
4030 Tune
Cvr. 39547910